ANURAGYAM DANCE LEAGUE’S SEASON 3 GRAND FINALE

Anuragyam Dance League Season 3 (India’s Biggest Online Dance Competition : International Level), Unleash Your Inner Rhythm, Shine on the Global Stage! Every year, Anuragyam sets the stage for a spectacular showcase of talent in the form of our Anuragyam Dance League. This year we extend a golden invitation to kids, youth, and dancers of all ages to illuminate the world with their exceptional skills.




Press Release ADL Season 3

Anuragyam showcased the grand finale of Anuragyam Dance League Season 3 on the international stage through a spectacular YouTube live event on December 16, 2023. Participants from across the globe elevated the spirits of millions as 25 dancers took center stage in this magnificent extravaganza. Anuragyam, an international organization based in Delhi, consistently promotes art, culture, literature, science, and technology on national and international platforms through its grand events. The chief organizers for Anuragyam Dance League Season 3 were Mamta Rajak (Organising Secretary) and Er. Sachin Chaturvedi (Founder, Anuragyam).

Conducting the event in front of a global audience, Seema Walia led the proceedings on behalf of Anuragyam. She welcomed the four main judges of this grand event, namely Seema Garg, Jash Tisavard, Aparna Chittoriya, and Binu Singh, who judged the performances of the 25 versatile participants and provided their expert judgment.

The 25 multi-talented participants were as follows: Group A : Shrivaali Shettigar, Saanvi Gupta, Debangshi Das, Arnima Molpha, Amrita Pal, Divisha Ratnani, Lakshita Baid, Shreyanvi Mishra. Group B : Chaturya Kamu, Debolina Bag, Avani Newgi, Vaanika Kaushik, Faustina Parnabi Sarkar, Aashna Dilliwar, Soumili Sengupta. Group C : Oisiky Sinha, Shaon Ahmed, Srishti Beniwal, Dishika Chhabra, Divisha Jain, Tarushi Rajora. Group D : Mathangi Shankar, Smt. Sheethal, Meghna Guha, S Harika Satya.

To make this event grand at the national and international levels, coordinators Anikita Baheti (Doha, Qatar), Archana Srivastawa (Malaysia), Meenu Bala (Punjab), Sangeeta Varshney (Aligarh), Jyoti Mathur (Australia), Veronica R. Pingol (Hong Kong), Abhishek Shukla (Uttar Pradesh), Dhruv Tiwari (Chhattisgarh), and Sushi Saxena (Madhya Pradesh) provided their complete support.

Dr. Taruna Mathur, Principal Investigator of Anuragyam, expressed gratitude to all participants, Judges, Coordinators, and the entire Anuragyam Family. Anuragyam Dance League’s Dr. Nidhi Bansal (Convenor) and Deepali Jain (Co-Convenor) highlighted the significance of Anuragyam and Anuragyam Dance League Season 3, extending appreciation to all participants and judges.


Hindi Press Release

अनुराग्यम डांस लीग सीजन 3 का अंतरराष्ट्रीय स्तर पर भव्य आयोजन किया गया

नई दिल्ली । अनुराग्यम ने अंतरराष्ट्रीय स्तर पर 16 दिसंबर 2023 को अनुराग्यम डांस लीग सीजन 3 का यूट्यूब लाइव पर भव्य आयोजन किया। देश विदेश से लाखों लोगों ने 25 नृत्यकारों का इस भव्य आयोजन में हौसला बढ़ाया। अनुराग्यम एक अंतरराष्ट्रीय संस्था है जो दिल्ली से अपने सभी भव्य आयोजनों को समय समय पर राष्ट्रीय एवं अंतरराष्ट्रीय स्तर पर कला, संस्कृति, साहित्य, साइंस एवं टेक्नोलॉजी को आयाम देता है। अनुराग्यम डांस लीग सीजन 3 का मुख्य कार्यभार आयोजन सचिव ममता रजक जी एवं अनुराग्यम के संस्थापक श्री सचिन चतुवेर्दी जी का रहा।

संचालिका सीमा वालिया जी ने देश विदेश के सामने अनुराग्यम की ओर से इस भव्य आयोजन का संचालन किया। सीमा वालिया जी ने अनुराग्यम और अनुराग्यम डांस लीग सीजन 3 का उल्लेख करते हुए इस भव्य आयोजन के चार प्रमुख जजयों का स्वागत किया। सीमा गर्ग जी, जश टिसवार्ड जी, अपर्णा चित्तोरिया जी और बीनू सिंह जी ने अपने इस कार्य भार को इन 25 बहुमुखी प्रतिभागियों का हौसला बढ़ाते हुए इन सबका जजमेंट किया।

25 बहुमुखी प्रतिभागियों के नाम इस प्रकार है ग्रुप ए से श्रीवाली शेट्टीगर, सानवी गुप्ता, देबांग्शी दास, अर्निमा मोल्फा, अमृता पाल, दिविशा रतनानी, लक्षिता बैद और श्रेयान्वी मिश्रा। ग्रुप बी से अवनि न्यूगी, चतुर्य कामू, देबोलीना बैग, वाणिका कौशिक, फॉस्टिना परनबी सरकार, आशना दिल्लीवार, सौमिली सेनगुप्ता। ग्रुप सि से ओइसिकी सिन्हा, शॉन अहमद, सृष्टि बेनीवाल, दिशिका छाबड़ा, दिविषा जैन, तारुषी राजोरा। ग्रुप डी से मातंगी शंकर, श्रीमती. शीतल, मेघना गुहा, एस हरिका सत्य।

राष्ट्रीय एवं अंतरराष्ट्रीय स्तर पर इस आयोजन को भव्य बनाने के लिए इंजीनियर अंकिता बाहेती जी (दोहा क़तर), अर्चना श्रीवास्तव जी (मलेशिया), मीनू बाला जी (पंजाब), संगीता वर्षांय जी (अलीगढ़), ज्योति माथुर जी (ऑस्ट्रेलिया), वेरोनिका आर. पिंगोल जी (होंग कोंग), अभिषेक शुक्ला जी (उत्तर प्रदेश), ध्रुव तिवारी जी (छत्तीसगढ़) और सुशी सक्सेना जी (मध्य प्रदेश) से आप सभी कोऑर्डिनेटरों ने अपना पूर्ण सहयोग दिया।

अंत में डॉ. तरूणा माथुर जी, प्रिंसपल इन्वेस्टिगेटर, अनुराग्यम ने सभी प्रतिभागियों, जजयों, कोऑर्डिनेटरों एवं समस्त अनुराग्यम परिवार का धन्यवाद किया। अनुराग्यम डांस लीग की संयोजक डॉ निधि बंसल जी और सह संयोजक दीपाली जैन जी ने अनुराग्यम और अनुराग्यम डांस लीग सीजन 3 के बारे में उलेख किया और सभी प्रतिभागियों एवं जजयों का धन्यवाद किया।

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *